• INOVATIVE SOLUTION â- † QUALITY RELIABLEâ € SERVICE EXCELLENTâ- † FLEXIBLE PRODUCTION
  • Kemampuan manufaktur dhuwur Precision
  • PERHATIAN KHUSUS KUALITAS
  • Keahlian lan ketrampilan njamin solusi inovatif lan kualitas apik

NapaPaiyan ?

Kualitas

â- Pengukuran lan toleransi banget akurat
â- Perbaikan sing terus-terusan
â- Traceability saben batch

Wide range

â- Machining-Stainless steel 304 / 316L
â- Die-casting kanggo Aluminium Seng
â- Injeksi plastik kanggo ABS / PA / POM dll
â- Rubber Molding-EPDM / Silicone

Layanan

â- Layanan sethithik
â- Basa Inggris apik
■ Quickly response
â- Best ETD

Produksi Fleksibel

■ Single&Small batch acceptable
â- Produksi Lean

Tambah Nilai


Produk Unggulan

Babagan awake dhewe

Ningbo Paiyan Precision Machinery Co, Ltd, dumunung ing Ningbo, kutha pelabuhan kidul Shanghai, khusus ing desain, desain, lan manufaktur komponen logam, utamané kanggo komponen kanggo persyaratan presisi tinggi tooling, fixture lan mancing jig. ranté kanggo investasi casting saka stainless steel; Seng & amp; Aluminium die-casting, Injeksi Plastik, lan cetakan karet bagean thanks kanggo duwe hubungan apik karo macem-macem lokal supplier; menehi kita pakurmatan dadi produk siji-mandheg & amp; supplier ing China.

Produk anyar